Skončila první hokejbalová sezóna …

Dne 26.6. jsme měli poslední trénink před zaslouženými prázdninami. Bylo obrovské vedro, 37 nebo 38 °C. Přesto se nás sešlo 17. To je pro mě naprostá paráda a ukázka toho, že kluky ten sport prostě baví. Je to pro trenéry ta nejlepší odměna.

… poslední trénink 2018/2019 …

Když jsme v září po prvním náboru začínali s 8 dětmi, říkal jsem si – ano to tak odpovídá, nový sport v Blovicích, nikdo to moc nezná. Po dalších náborech ve škole přišlo na jeden trénink 24 dětí. Říkám si – to je mazec, to jeden člověk nemůže zvládat. Pak se počet kluků ustálil a chodilo nás průměrně 16. To je na začátek skvélé číslo, obzvláště když během roku přibývali kluci, kteří přišli z jiných sportů. A tak jsme končili s 19 pravidelnými hráči a občas si přišli zahrát i někteří spolužáci. Děkuji za Váš zájem a přístup k tréninkům !!!

Mám tu ukázku toho, kam se s naším sportem dá dopracovat. Dan Král, všichni znáte, občas nám na tréninku pomáhal :

V tomhle krásném dresu se zúčastnil jako člen české reprezentace do 15 let juniorského světového poháru hráčů do 16 let. Byl sbírat zkušenosti a předvést, jak si povede proti starším protihráčům. Tuhle šanci má každý, jde jen o to mít ten sport rád a na tréninku nic neodfláknout !

Start a Conversation