Turnaj přípravek – Stříbro 21.9.2019

Nejmladší hokejbalisté Blovic se zúčastnili letošního prvního turnaje kategorie přípravek. Poprvé s námi byli tři noví hráči – Vojta Sladký, Adam Nygrýn a Damián Fiala. Všichni tři kluci se ukázali ve velmi dobrém světle a byla na nich vidět chuť hrát.

V prvním zápase jsme se střetli s TJ Snack Dobřany a už od začátku bylo jasné, že to bude velmi vyrovnaný duel. Po třetinách 1:1, 3:3, 2:1 skončil zápas vítězstvím Dobřan 6:5 i poté, co ještě v úplném závěru mohl vyrovnat Vojta Nový z trestného střílení, které bohužel neproměnil. Za Blovice se v tomto utkání střelecky prosadili Vojta Mráz, Fanda Pechan, Vojta Nový a dvěma přesnýma trefama Kuba Nygrýn.

Kluci nabiti dobrým výsledkem šli do druhého zápasu s Tatranem Třemošná s odhodláním zvítězit. Již od úvodního buly byla na klucích znát snaha porvat se o vítězství. Po úvodní třetině, která skončila smírně 2:2, se ve druhé s góly roztrhl pytel a vyhráli jsme ji poměrem 4:0. Třetí třetina nabídla opatrnější hru z naší strany, ale nechybělo nasazení a chuť do hry. I když nám Třemošná vstřelila dva góly, tak kluci po statečném, bojovném výkonu dotáhli zápas k vítězství 8:4. V tomto zápase se střelecky prosadili pouze dva hráči a to Vojta Nový a sedmi ! přesnými trefami se zaskvěl Kuba Nygrýn. Po zápase okamžitě zavládla v Blovickém týmu radost a uvědomění si, že už jsme zase o kousek lepší. V obou zápasech nás podržel perfektně chytající Tonda Kozelský. Kluci, jen tak dál !

Stříbro – 21.9.2019