Turnaj Třemošná – 21.10.2018

V neděli 21.10. nastal den „D“. Oddíl hokejbalu Inter Blovice se zúčastnil vůbec prvního turnaje ve věkové kategorii přípravka. Na turnaj hraný ve formátu 3 hráči v poli + brankář jsme vyrazili s 8 malými bojovníky.

Los nám přisoudil na začátek asi nejtěžšího možného soupeře – HBC Plzeň. Náš nově se rodící tým si nepočínal vůbec špatně a srdnatě vzdoroval zkušenějšímu soupeři. Ten samozřejmě postupem času získával převahu, kterou dokázal vyjádřit gólově. Naším prvním střelcem vůbec se stal David Šimeček, který gólem korunoval svůj povedený, bojovný výkon.

Druhé utkání jsme odehráli proti Stříbru. I v tomto zápase jsme našli svého střelce, kterým se stal Kuba Nygrýn. V obou zápasech se nám podařilo vstřelit branku, což považuji za úspěch vzhledem k tomu, že jsme teprve na začátku naší práce.

Do branky se v obou zápasech postavil teprve osmiletý Tonda Kozelsky. Přestože měl brankářskou výstroj na sobě potřetí v životě, pochytal spoustu šancí soupeře a mnohokrát nás zachránil před inkasovanou brankou.

Všichni hráči z turnaje si zaslouží velikou pochvalu za bojovnost a nasazení, s jakým turnaj odehráli. Porovnání se soupeři nám přináší novou motivaci do další práce na trénincích tak, abychom se do příštího turnaje co nejvíce zlepšili.


Za Inter Blovice nastoupili: ležící – Tonda Kozelsky, za ním zleva Honza Bureš a Fanda Pechan, stojící zleva Kuba Nygrýn, Míša Lukáč, Dan Krňoul, Šimon Kasl a David Šimeček.

 

Více fotek ->

https://www.facebook.com/pg/hokejbalblovice/photos/?tab=album&album_id=2019143001498542