Turnaj Blovice – 3.11.2018

V sobotu 3.11.2018 jsme byli pořadateli turnaje minipřípravek. Turnaje se zúčatnilo 6 mužtev – HBC Plzeň, HC Buldoci Stříbro, SK Horní Bříza, Tatran Třemošná, TJ Snack Dobřany a domácí SK Inter Blovice. Našimi soupeři v tomto turnaji byly týmy Plzně a Horní Břízy.

V prvním zápase proti HBC Plzeň jsme drželi se soupeřem krok. Kluci předváděli ohromnou bojovnost a dokonce jsme se ujali vedení zásluhou Adama Jandíka. Vedení jsme drželi až téměř do závěru, ale ke konci třetí třetiny se soupeři podařilo zaslouženě vyrovnat.

V našem druhém zápase proti Horní Bříze jsme sice byli odvážnější ve hře, už jsme se tolik nebáli hrát, ale soupeř využíval okénka v naší otevřené obraně a dostal se do výrazného vedení. Výsledek 2:6 vypadá jednoznačně, co se týče hry, tak jsme měli spoustu promarněných příležitostí plynoucích z herní nezkušenosti.

Kompletní výsledky turnaje:
SK Inter Blovice – HBC Plzeň 1:1
TJ Snack Dobřany – SK Horní Bříza 1:2
Tatran Třemošná – HC Buldoci Stříbro 2:8
SK Inter Blovice – SK Horní Bříza 2:6
HBC Plzeň – Tatran Třemošná 7:3
HC Buldoci Stříbro – TJ Snack Dobřany 12:2

Nejlepší výkonost na turnaji předvedli hráči a hráčky Stříbra, kterým se střelecky povedli oba zápasy, dvakrát se podařilo zvítězit i Horní Bříze. Chtěl bych všem zúčastněným poděkovat za zdárný průběh turnaje a pogratulovat všem hráčům ke skvělým sportovním výkonům !

Start a Conversation