Turnaj mladších žáků v Blovicích

Turnaj mladší žáci Blovice 31.8.2019
Turnaj mladší žáci Blovice 31.8.2019

Poslední srpnovou sobotu jsme pořádali přípravný turnaj mladších žáků Na naše hřiště se sjeli 4 týmy – HBC Plzeň, Tatran Třemošná, Blatná Datels a domácí Blovice.
Start turnaje zajistil zápas Blovice – Třemošná. Byl to první zápas našich kluků hraný na celé hřiště. Průběh tomu odpovídal. Kluci se seznamovali s odlišným způsobem hry a tak zejména v obraně občas vznikal zmatek. Ovšem soupeř to s námi neměl lehké, dokázali jsme ho pozlobit i v útoku. Výsledek vyzněl jasně pro o něco zkušenějšího soupeře – Blovice – Třemošná 1:5
Další zápas jsme sehráli proti silným mečounům z Plzně. V tomto zápase už kluci zlepšili svoji poziční hru a přenesli si do hry zkušenosti z prvního zápasu. Plzeňští se neprosazovali snadno, ale nás k ohrožení svoji branky téměř nepustili. Soupeři jsme nakonec podlehli 0:3
Poslední zápas základní skupiny jsme odehráli proti Blatné. Do té doby neporaženému soupeři jsme dělali velké potíže, opět jsme se zlepšili v obranné i útočné fázi dlouho jsme drželi nadějný výsledek. Ve druhé polovině se ovšem soupeř dokázal prosadit a zvítězil 3:1.
Ostatní výsledky ve skupině nám do zápasu o 3. místo přisoudili Třemošnou. V tomto zápase byl nejlépe vidět posun výkonů hráčů. Kluci ze sebe na konci horkého odpoledne vyždímali poslední zbytky sil a jejich výkon jim byl odměnou. Dlouho jsme díky zlepšeným výkonům jednotlivců mohli i pomýšlet na vítězství, které přece jen nakonec vydřel soupeř. V boji o třetí místo tedy Blovice – Třemošná 1:3.

Nejlepší hráči týmů:
Tatran Třemošná – Nela Kronďáková
Blatná Datels – Filip Červenka
HBC Plzeň – Jan Meiner
SK Inter Blovice – Šimon Kasl

Výsledky turnaje:
BloviceTřemošná 1:5
Plzeň – Blatná 0:1
BlovicePlzeň 0:3
Třemošná – Blatná 0:2
BloviceBlatná 1:3
Plzeň – Třemošná 5:1

o 3. místo: BloviceTřemošná 1:3
Finále: Plzeň – Blatná 2:1

Konečné pořadí:
1. HBC Plzeň
2. TJ Blatná Datels
3. Tatran Třemošná
4. SK Inter Blovice