První zápas mladším žákům úplně nevyšel

SK Inter Blovice – TJ Snack Dobřany 2:16 (0:6, 0:4, 2:6)

Mladí blovičtí hokejbalisté mají za sebou úvodní zápas soutěže mladších žáků. Byl to, jak se říká, křest ohněm. Proti silnějšímu a zkušenějšímu soupeři jsme zaostávali pohybově i dovednostně.
Od první třetiny bylo jasné, jakým směrem se bude zápas ubírat. Soupeř nám vstřelil 6 gólů a to ještě spoustu šancí vychytal náš gólman Šimon Kasl. My jsme se na žádnou odpověď nezmohli a jen sporadicky jsme donutili soupeře se bránit.
Druhá třetina přinesla mírné zlepšení i díky tomu, že soupeř se snažil kombinovat a zapojit do hry všechny hráče. Našich několik šancí zůstalo zatím nevyužitých a tak soupeř mohl odskočit už na rozdíl 10 branek.
I ve třetí třetině pokračoval soupeř ve své ofenzivní aktivitě a dařilo se mu nadále navyšovat skóre. My jsme ale konečně dosáhli alespoň na čestný úspěch, kdy se dorážkou před brankou soupeře prosadil Kuba Nygrýn. Stejný hráč pak ještě dorazil do branky míček po střele Martina Krále od modré čáry a vstřelil tak i náš druhý gól.
Přestože jsme na našem turnaji, hraném týden před tímto zápasem, dokázali se soupeři obstojně držet krok, nedokázali jsme si tuto zkušenost do prvního zápasu přenést. Hráli jsme bojácně, možná až s příliš velkým respektem. Máme do dalších zápasů hodně na čem zapracovat, tak doufejme, že příště už se bude dařit lépe.
Další zápas hrajeme v neděli 15.9. v 11h v Plzni, příští domácí zápas v neděli 22.9. od 11h proti Třemošné.

Start a Conversation