Z jihu vezeme další body

Po týdnu jsme opět vyrazili na jih Čech s vidinou zisku dalších bodů. Ovšem začátek zápasu jsme zaspali a po pár minutách jsme prohrávali 0:2. Naštěstí se nám podařilo poměrně brzy vyrovnat zásluhou Martina Krále a dorážky Davida Šimečka. Zbytek první třetiny jsme již gól neviděli i přes šance na obou stranách.

Druhá třetina se nesla ve stejném duchu jako konec první. Viděli jsme spoustu soubojů, ve kterých bylo vidět další dílčí zlepšení našich hráčů. Soupeř těžil s individuálních kvalit, my jsme hráli více kolektivně. Ve druhé třetině soupeř získal jednogólový náskok, prohrávali jsme 3:4, náš gól vstřelil Kuba Nygrýn.

Ve třetí třetině jsme opět zaspali začátek a soupeř brzy odskočil na rozdíl dvou branek. Pak se začal projevovat nízký počet hráčů soupeře a my jsme tak stále častěji ohrožovali soupeřova gólmana. Dlouho jsme nedokázali trefovat branku, až v posledních minutách zápasu jsme dokázali skórovat a dokonce skóre otočit. Všechny tři branky vstřelil Martin Král, který prokázal svoje schopnosti. Gólům předcházel velký tlak v soupeřově pásmu, čímž jsme soupeře ještě více unavili a následně dokonali obrat skóre. Zvítězili jsme tedy 6:5 a opět vezeme z jihu Čech 3 body.

V zápase jsme mohli vidět zlepšení ve všech činnostech na hrací ploše. Jen nám dělají problémy začátky třetin, kdy tak nějak ještě spíme.