Mladší žáci slaví první výhru

První zápas na půdě jihočeských soupeřů jsme sehráli ve Zlivi. Už od prvního buly bylo jasné, že půjde o velmi vyrovnanou bitvu.

V první třetině dlouho trval bezgólový stav. Šance byly na obou stranách, ale gólmani nepřipouštěli změnu skóre. Až v poslední minutě se ujala stela z dálky Martina Krále, na kterou gólman soupeře neviděl přes hráče před sebou.

Hned na začátku druhé třetiny jsme přidali další dva góly. Martin Král střelou z dálky hned po buly a David Šimeček za samostatného úniku navýšili naše vedení. Ovšem soupeř se nevzdal a poté co využil dvě naše chyby v obraně, šlo se do kabin pouze za stavu 2:3.

Ve třetí třetině to byla veliká bitva. Domácí chtěli vyrovnat a to se jim také v přesilovce podařilo, když jsme hodně zaspali v obraně. Naštěstí jsme téměř v zápětí získali vedení zpět po samostatném průniku Martina Krále a naší výhru podrthl nedlouho poté Kuba Nygrýn.

Ze Zlivi tedy vezeme výhru 5:3. Jsou to naše první body do tabulky a kluci si oslavu vítězství náležitě užili a doufám, že se přesvědčili, že mohou být každému rovnocenným soupeřem.

Start a Conversation