Máme za sebou další porci zápasů, starší žáci brali první body

Starší žáci mají za sebou dvě utkání. V prvním, hraném v hale v Plzni, proti domácím mečounům to byla hra kočky s myší. Nestíhali jsme od začátku v rychlosti ani důrazu. Sice jsme rychle vedli, stejně rychle jsme ale o vedení přišli. A soupeř pohodlně svůj náskok navyšoval. Konečné skóre je ještě milosrdné a všeříkající. Oba naše góly vstřelil M.Král.

Podrobnosti zde : HBC Plzeň – SK INTER Blovice 13:2 (6:1, 6:1, 1:0)

V dalším zápase zavítal na naše hřiště tým Jindřichova Hradce. Ve značně oslabené sestavě nám soupeř příliš problémů nezpůsobil, až v závěru, kdy jsme nebyli už příliš soustředění dokázal soupeř korigovat výsledek. Ve hře se konečně objevila souhra a herní prvky, které nacvičujeme na tréninkách. Konečně jsme opravdu bojovali a výhru si zasloužili. Nicméně odveta na půdě soupeře bude těžká. Naše góly vstřelili M. Král, M. Hodek, J. Nygrýn a D. Šimeček, všichni po 2 gólech.

Podrobnosti zde: SK INTER Blovice – TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec 8:2 (2:0, 3:0, 3:2).

Mladší žáci mají za sebou první dvě utkání. Bohužel se nás z důvodu nemocí, zranění a podzimních prázdnin sešlo pouze 9 hráčů a gólman. Dvě těžké prohry hodnotí trenér L. Mráz: “ Utkání se Suchdolem a Pedagogem Č.B. se mě nehodnotí moc dobře ani ne tak co se týče výsledků, ale z důvodu přístupu některých hráčů směrem k týmu. Obě utkání jsme odehráli v různých pasážích na hranici fyzických sil, často nás sráží nepřesnosti nebo taková, u některých jedinců bojácnost, nezaujatost, kdy místo abychom se s míčkem někam posunuli, tak ho odevzdáme soupeři, který nás lehce překoná po nedůrazu v našem brankovišti. Na druhou stranu i my dokážeme dostat soupeře pod tlak, ale neudržíme, se ať už na míčku nebo v útočném pásmu soupeře, kde často po chybách přicházíme o míček a neustálý pohyb nás stojí spoustu sil. Musíme si věci z tréninku přenést i do zápasu a ono to půjde. I přes nepříznivé výsledky chci klukům poděkovat za bojovnost, za vůli a za takovou semknutost uvnitř týmu.

Podobnosti k zápasům:
SK INTER Blovice – SK Suchdol nad Lužnicí 1:6 (0:3, 1:3, 0:0)
SK INTER Blovice – SK Pedagog České Budějovice 4:11 (0:5, 2:3, 2:3)

Start a Conversation