Další body na náš účet připisují starší žáci

Sobotní dopoledne patřilo zápasu čtvrtého kola Ligy starších žáků, ve kterém jsme přivítali Dobřany. Zápas se hrál s velkým počtem vyloučených, pohříchu i na naší straně. Ukázalo se však, že v této věkové kategorii ještě nerovnovážný stav příliš neřeší.

V první třetině jsme se dostali do dvougólového vedení zásluhou M. Koláře a J. Nygrýna. Soupeř se dostával do příležitostí spíše sporadicky a náš gólman všechna nebezpečí dokázal eliminovat.

Svůj náskok jsme navyšovali i ve druhé třetině. I když některé vyložené šance zůstali bez využití. přesto jsme přidali další dva góly s hole M. Sýkory a M. Krále. Bohužel jsme jednou zbytečně inkasovali a soupeř tak stále mohl pomýšlet na nějakou korekci výsledku.

Jenže to by musel hrát v plném počtu a ne tak často v oslabení. Díky tomu nám příliš nebezpečí nehrozilo a dokonce jsme opět navýšili náskok góly M. Jílka a J. Nygrýna. Oba využili pěkné přihrávky svých spoluhráčů. Poslední slovo co se skóre týče měl však soupeř, kdy jsme nepokryli odražený míček od zadního mantinelu.

Jsem rád, že si někteří kluci mohli vstřelit svůj první gól a že naše hra měla prvky, které chceme v zápasech vidět – souhru, bojovnost a častou střelbu.

Podrobnosti k zápasu: SK INTER Blovice – TJ Snack Dobřany 6:2 (2:0, 2:1, 2:1)